Opa en Oma Café

Uitnodiging gratis high tea
Ter gelegenheid van de start van het Opa en Oma café

Donderdag 21 februari 2019
van 10.00 – 12.00 uur
Wijk en speeltuinvereniging “de Paddenstoel”
Lijsterbesstraat 18, Waddinxveen

Opa’s en oma’s vervullen steeds meer de rol van een goede, gezellige, betrouwbare, veilige én betaalbare oppas. Ook in Waddinxveen zijn er steeds meer grootouders die structureel of af en toe op hun kleinkinderen passen. Vaak is het oppassen erg gezellig voor zowel de grootouders als voor de kleinkinderen. Veel opa’s en oma’s én peuters vinden het maar wat leuk om samen op stap te gaan. Even de deur uit, een frisse neus halen, rondje lopen of fietsen, kortom er lekker tussen uit !

Vanaf februari 2019 gaan een aantal grootouders Waddinxveen nog leuker en gemakkelijker maken voor oppas opa’s en oma’s. er wordt namelijk een opa en oma café geopend !   
Elke 3e donderdag van de maand, koffie, thee, limonade en speelgoed.           

Het opa en oma café is een laagdrempelige ontmoetingsplek voor grootouders en hun kleinkinderen. Met elkaar kletsen en verhalen delen onder het genot van gratis koffie / thee en limonade. Ben jij zo’n gezellige opa of oma en vind je het leuk om andere grootouders te ontmoeten ? Kom dan gerust langs en neem je kleinkind mee ! Je mag ook zonder kleinkind komen, maar kleinkinderen niet zonder grootouder !

Voor meer informatie kunt u bellen : 06-20400906

Aanmelden voor de high tea : p.bolte63@gmail.com
voor 14 februari aanmelden
Graag tot ziens!

Deze activiteit wordt georganiseerd door Waddinxveense grootouders en mede mogelijk gemaakt door de wijkplatforms.